LID WORDEN?

De Smokkelaars nodigen uit:

32ste HELLETOCHTEN (zondag 24 september 2017)
startplaats :

Zaal 't Helleken
Prekekeplein
STEKENE - Hellestraat

vertekuur : 08:00 - 15:00
afstanden : 6 - 12 - 17 - 20 - 30 KM
inschrijfgeld : € 1,50 / federatieleden € 1,10 (kinderen tot 12 jaar gratis)
info : 0475/608624 of info@desmokkelaars.be
openbaar vervoer : De Lijn: Sint-Niklaas - Stekene (Hellestraat-Hulst) (ritnr. 43) (halte kerk aan startplaats)


De naam Helletochten is ontleend aan de wijk van waaruit gestart wordt, te weten De Hellestraat met als startplaats ’t Helleken.

Alle afstanden vertrekken vanuit ’t Helleken. Afhankelijk van de gekozen afstand worden onderweg de bossen van het waterwingebied rondom de Paal/Sint Jansteen/Kapellebrug doorkruist. De kleinste afstand hebben samen met de 17 km. een controlepost in het gemeentelijk kleuterschooltje van De Paal. Hierna wandelt de 6 km via het waterwingebied van Sint Jansteen terug naar de startzaal. De overige afstanden trekken via het waterwingebied
van Clinge en de oude spoorwegbedding van het voormalige spoor Hulst/Sint Niklaas richting Hulst.
Onderweg is er een splitsing. De 12 km wandelen via het dorp Sint Jansteen naar een nieuwe controlepost gelegen aan de Clingedijk. De 17, 23 en 30 km wandelen verder naar Hulst en hebben controle in de hal van het Stadhuis van Hulst. Onderweg passeert men veel bezienswaardigheden in en rondom Hulst (o.a. privaatterrein familie De Bruyn, oude vestingwallen, monument Reynaert De Vos, Keldermanspoort, Nieuwe Bierkaai, Stadsmolen en Basiliek). De 23 en 30 km maakt rondom Hulst nog een extra lus via het bosgebied gelegen aan de zgn. "Zandput" en de welbekende Liniedijk. Vanuit Hulst wordt er gewandeld naar de volgende controlepost, gelegen aan de Clingedijk. Het laatste gedeelte van de wandeling loopt via het bosgebied rondom Heikant en de Bekaf terug naar de startzaal.

Overzicht parkoer

Rolstoelen
6 km
12 km
17 km
23 km
30 km
Afstanden


 

 

OPROEP
Ben je lid van een wandelclub?
Toon dan spontaan je lidkaart bij inschrijving op een wandeltocht.
Je krijgt dan tot 50 cent korting!
last update 14/09/2017 by Danny

Copyright '11' -- Wandelclub De Smokkelaars-- All Rights Reserved